Wij zijn ARTEC

ARTEC ONTWERPT

ARTEC vertaalt uw bouwwensen in een ruimtelijk ontwerp. Onze ontwerpen zijn altijd maatwerk. Binnen en buiten horen in het ontwerp onlosmakelijk bij elkaar. De lichinval of een mooi uitzicht moeten tot zijn recht komen in het ontwerp.

Ontwerpen gaat over de eerste ontwerpschets, maar ook over het maken van een werktekening voor een zorgvuldige uitvoering van de woning of het gebouw. Elk ontwerp wordt door ons tot in detail uitgedacht en uitgetekend.

ARTEC ONTZORGT

ARTEC neemt voor de opdrachtgever alle zorg uit handen, of het nu het contact met de gemeente betreft of het vinden van de juiste aannemer: ARTEC ontzorgt, zodat u maar één aanspreekpunt hoeft te hebben.

ARTEC ORGANISEERT

ARTEC draagt zorg voor de organisatie van de bouw. Alle partijen die bij de uitvoering betrokken zijn worden door ons aangestuurd. We begeleiden de bouw en houden toezicht op de uitvoering. Zo controleren we de kwaliteit van uw project.

ONS TEAM

Bij ARTEC werken professionals aan uw project. Met een gedegen opleiding als basis en een jarenlange ervaring in het ontwerpen van de gebouwde omgeving en het begeleiden van bouwprojecten in de uitvoering zijn we goed in staat om ook uw bouwvraag te vertalen in een goed passend ruimtelijk ontwerp en u te ondersteunen in het hele bouwproces.

ir. David van Geest

TU Delft - bouwkunde (1994 - 2000)
Evers Architecten BNA (2000 - 2006)
Johan Sijtsma Architectenteam (2006 - 2007)

ARTEC bouwkundig ontwerp & advies ( 2007- heden)

ing. Egon van der Meulen

MTS bouwkunde (1995- 1999)
HTS bouwkunde, 1e fase architectuur (1999 -2003)
Johan Sijtsma Architectenteam (2003 - 2011)

ARTEC bouwkundig ontwerp & advies ( 2012- heden)